Onze aanpak

De fashion branche is grillig. Met hoge retourpercentages, wisselende voorraden en invloeden van buitenaf krijg je heel wat voor je kiezen. Gelukkig helpen data en digitalisering om grip te krijgen. Bij Tailor Digital geven wij digitale processen vorm. Dat doen we stap voor stap.

Stap 1

Kennismaking

Iedere samenwerking begint bij het begin: kennismaken. We willen weten wat jouw uitdagingen zijn en waar jouw klant mee geholpen is. Wat zijn jouw doelstellingen en waar liggen jouw behoeften? We vragen het hemd van het lijf.

Stap 2

Inzicht

Nadat we elkaar hebben leren kennen gaan we de diepte in. We vertalen data-inzichten in waardevolle informatie. Daarmee benchmarken we jouw Brand of Shop om te zien waar je staat ten opzichte van je concurrenten.

Stap 3

Samenwerkingsvorm

Nu we weten waar je staat, bepalen we welke vorm de samenwerking krijgt. Leggen we de focus op operationele ondersteuning van de marketingkanalen? Is er meer behoefte aan een bredere, strategische ondersteuning? Of heb je beide vormen nodig om jouw doelen te bereiken? Het blijft een tailored fit.

Stap 4

Groei

Nu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen. Om groei te realiseren. Een groei van de marketingkanalen door een operationele samenwerking of een digitale groei van de complete organisatie met een strategische samenwerking. Welke aanpak ook nodig is, wij zijn er klaar voor.

Online Fashion zit
ons gegoten.