Over ons

Klanten

Wij bedienen de Fashion markt. De hele branche. Van sterke Mono Brands en veelzijdige Multi Brands tot aan volwaardige Wholesale Brands. Elke positionering gaat gepaard met een eigen set challenges. Omdat we al meer dan 11 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels antwoord op vrijwel elke uitdaging. Met dank aan onze klanten.

Krachtige
Monobrands

Als Mono Brand ken jij je klanten als geen ander. Of het nu vanuit de winkel of de webshop is, jouw merk zit ze als gegoten. Daarom zijn ze fan. Wij weten dat je een sterk en eenduidig verhaal op al je kanalen moet communiceren. Daar adviseren we in.

Veelzijdige
Multibrands

Meerdere merken verkopen, voor meerdere doelgroepen, vanuit één locatie. Voor sommigen een hele opgave maar voor jou als Multi Brand is het dagelijkse kost. Dat vraagt om een omnichannel aanpak waarbij je je eigen merk niet uit het oog hoeft te verliezen. Wij weten hoe je dat combineert.

Volwaardige
Wholesale brands

Hoe positioneer ik mijn merk en hoe zorg ik voor Branding in binnen- en buitenland? Zomaar een vraag die jij jezelf als Wholesale Brand stelt. Je hebt niet de luxe van direct klantcontact en haalt klantinformatie uit jouw webshop-data. Wij zorgen dat jouw merk en webshop hand in hand gaan. Dat ze samen groeien.

We maken de beste oplossingen
samen met onze partners.