Kom werken bij
50% van de winkelstraat

Samen ondernemen

Wij stimuleren ondernemerschap en helpen als je daar ideeën over hebt. Voor jouw persoonlijke plannen, óf ideeën binnen onze organisatie. Dromen waarmaken, daar krijgen we energie van. Jij hopelijk ook! 

Samen groeien

Breathwork sessies, ijsbaden of coaching van experts. Voor persoonlijke groei maken wij tijd. Daar doen we de gekste dingen voor. Wij geloven er namelijk heilig in dat klanten, teams en organisaties groeien als je als mens groeit.

Samen beleven

Er is genoeg ruimte voor individuele groei, toch werken we het liefst samen. Want wanneer je samen iets beleeft, heb je letterlijk meer plezier. Bijvoorbeeld tijdens etentjes, een van de vitaliteit workshops of ons jaarlijks bedrijfsuitje met carnaval.

Aandacht voor persoonlijke groei

Als werk zo’n belangrijke rol speelt in ons leven, dan mag het toch ook plezierig en leerzaam tegelijk zijn? Nou ja, zo denken wij er in ieder geval over. Waar krijg je energie van? Waar wil je je nog in verbeteren? Jij bepaalt je ambities, wij helpen jou groeien. Echt waar!

Aandacht voor inhoudelijke groei

Wij beperken ons niet tot persoonlijke groei. Ook de inhoud staat centraal. Want als je kennis hebt van zaken, zul je je ook zelfverzekerder voelen bij klanten. Neem de tijd om te leren. Van je collega’s, van colleges of evenementen. De kennis die je opdoet, neemt niemand je meer af.      

Onderdeel van een verbonden team

Soms voel je dat je op je plek zit. Dat je je onderdeel voelt van een groter geheel. Een soort van vriendenclub. Een verbonden team waarin je samen lol hebt en waar je je veilig voelt om eerlijk te zijn. Waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat collega’s nu ervaren. Op het werk, en zelfs daarbuiten. 

Stimuleren van ondernemerschap

Wij hebben een passie voor ondernemerschap. Dat zien we graag terug bij onze mensen. Of je nu een vet idee hebt voor een klant, of dat je je eigen onderneming wilt starten. Wij helpen om jouw ideeën in de praktijk te brengen. Dus kom maar op met je business plannen.

Vacatures

Samen ondernemen. Samen groeien. Samen beleven. Daar doen we het voor. Onze klanten voorop maar ook wij als organisatie. Een openminded team met likeminded vakidioten. 

Heb je een liefde voor retail, fashion en digitalisering en zie jij een toekomst bij Tailor Digital helemaal zitten? Bekijk dan onze actuele vacatures of trek de stoute sneakers aan en stuur een open sollicitatie. 

Zie je een match? Stuur een mail met je CV naar jobs@tailordigital.nl

Junior Paid Specialist

Wil jij alles leren op het gebied van online advertising? Heb jij een affiniteit met fashion? En ben je geïnteresseerd in marketing in de breedste zin van het woord? Lees dan snel verder!

Medior Paid Specialist

Als Medior Paid Specialist (SEA focus) weet jij als geen ander advertising campagnes (SEA & Social) voor fashionorganisaties optimaal ingezet kunnen worden.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar talenten. Open sollicitaties zijn altijd welkom en worden nauwkeurig behandeld.