Triton X

TritonX is een veelgebruikt Customer Data Platform (CDP) binnen de multibrand retailsector. Zij zijn als geen ander in staat om online en offline klantdata te combineren tot een klantprofiel. Met deze tool krijgen retailers een 360-graden klantbeeld, waarmee ze effectieve marketingcampagnes kunnen opzetten over alle kanalen. Dankzij hun naadloze integratie met ACA, de loyalty- en pricing engine, worden vaak complexe omnichannel marketingcampagnes eenvoudig gemaakt.

Naadloze ACA-integratie

TritonX heeft een unieke koppeling met ACA en waarborgt daarmee een omni channel klantbeeld.

Unieke Pricing Engine

Unieke mogelijkheden zoals persoonsniveau pricing en omni-channel stapelkortingen worden werkelijkheid, wat voorheen ondenkbaar was.

Mode retail benchmark

Specifiek ontworpen voor de multi brand mode retailer, biedt TritonX een benchmark die inzicht en waarde toevoegt.

tritonx-fashion-modules

Partnership TritonX

Bij Tailor Digital koesteren we een diepgaande band met TritonX, een band die verder gaat dan een gewone samenwerking. Als premium partner hebben we een tijdlang hun support verzorgd en actief bijgedragen aan de doorontwikkeling van de tool.

TritonX geeft het volgende aan “Door de samenwerking met Tailor Digital wordt nog meer waarde toegevoegd aan tritonX. Vanuit hun kennis wordt een enorme bijdrage geleverd aan het structureel verhogen van de Customer Lifetime Value bij omnichannel retailers”

Een enorme bijdrage geleverd aan het structureel verhogen van de Customer Lifetime Value
Ad Umans | TritonX

Waar ondersteunen we?

Bij het ondersteunen van een CDP als TritonX, heeft Tailor Digital een gespecialiseerde aanpak. Onze diensten voor TritonX omvatten toolselectie, implementatie en succesmanagement. De directe integratie wordt door TritonX zelf uitgevoerd. Onze unieke band met TritonX stelt ons in staat om specifieke uitdagingen aan te gaan die inherent zijn aan CDP’s. We onderhouden hechte relaties met het TritonX-team, waarbij we elk kwartaal worden getraind op de nieuwste features. Deze aanpak stelt ons in staat om alle veelvoorkomende vragen van klanten te beantwoorden, waarbij we altijd streven naar optimalisatie en efficiëntie.

TritonX-ondersteuning-tailor-digital

Deze klanten gingen je voor

Klanten