Voyado

In een tijd waar klantgegevens over diverse systemen verspreid zijn, biedt Voyado uitkomst. Als Customer Experience Platform (CXP) bundelt het alle klantinformatie. Hierdoor kunnen marketeers, zelfs zonder technische kennis, effectief communiceren via alle verkoop- en marketingkanalen. Voyado focust zich op grotere omnichannel modebedrijven en werkt sinds 2020 samen met toonaangevende merken zoals N-Brands en MS Mode.

All in one marketing suite

Voyado gaat een stap verder door klantdata, loyaliteit, site-zoekopdrachten en merchandising te combineren. Hierdoor kunnen marketeers een persoonlijk verhaal vertellen over alle kanalen: in de winkel, webshop en op marketingplatforms.

Easy to use voor marketeers

Met Voyado kan het merkverhaal gemakkelijk en zonder diepgaande technische kennis worden verteld. Hierdoor zijn bedrijven minder afhankelijk van externe bureaus of implementatiepartners.

Unieke AI gericht op fashion

Voyado’s focus ligt op de mode-industrie. Met alle gegevens gecentraliseerd, begrijpt hun AI de klant en het modeproduct uitmuntend, waardoor klanten altijd het beste aanbod krijgen.

voyado-fashion-modules

Partnership Voyado

Wanneer een bedrijf zich richt op de modewereld, weet Tailor Digital ervan. Voyado is daarop geen uitzondering. Het platform is ontwikkeld met de specifieke uitdagingen van de mode-industrie in gedachten. De gedeelde waarden en mentaliteit van samenwerking tussen Voyado en Tailor Digital resoneerden sterk, wat leidde tot een partnerschap. Als onafhankelijke adviseurs bieden we naast advies ook succesbeheer om te zorgen dat klanten het maximale uit Voyado halen.

Een verhaal vertellen over alle kanalen. Dat kan echt met Voyado!
Jeroen Schimmel - Partner - Digital strateeg

Waar ondersteunen we?

Bij Tailor Digital streven we ernaar om onze klanten te begeleiden vanaf het moment van toolselectie tot het volledige succesbeheer. Waar Voyado zorgt voor de integratie en implementatie, werken we samen met hun succesmanagers en onze klanten om te zorgen dat het platform optimaal wordt benut. Onze ondersteuning varieert van het uitwerken en implementeren van loyaliteitsprogramma’s tot het strategisch opzetten van marketingcampagnes.

voyado-ondersteuning

Deze klanten gingen je voor

Klanten